Vydejte se do světa zábavy s Android TV

Vydejte se do světa zábavy s Android TV

\n\n

S podzimem a blížícími se vánočními svátky začínáme trávit čím dál více času doma. Doba strávená doma sice může být hektická a plná povinností, ale vždy je důležité si najít čas na relax. S digitální televizí si jej dopřejete, a to navíc ve špičkové kvalitě.

\n\n

Chytré televize Android TV vám přináší nepřeberné množství zábavy. Vybírat si můžete z bohaté nabídky více než 5 000 dostupných aplikací na Google Play. Samozřejmostí jsou aplikace jako YouTube, Netflix, HBO GO či Amazon Prime Video.

\n\n

Televize řady L752 značky GoGEN oslní zejména svou kvalitou obrazu. Disponují rozlišením 4K Ultra HD a zobrazovací technologií
\n1 600 Hz CMP. Pokud se však spokojíte s dnes standardním, avšak kvalitním, televizorem, je pro vás řada GoGEN J536 jako stvořená.
\nMá Full HD či HD Ready rozlišení, záleží na úhlopříčce televizoru.

\n\n

Televize z obou řad jsou vybaveny všemi dnes používanými tunery pro příjem televizního signálu. DVB-T2 pro příjem nového standardu pozemního digitálního vysílání, DVB-C tuner pro příjem kabelového vysílání a DVB-S2/S pro satelitní příjem. Všechny televize disponují technologií zpracování zvuku Dolby Audio Processing či podporou HbbTV neboli „červeného tlačítka“.

\n\n

\n\n

GoGEN nepřináší jen kvalitní zařízení, ale taktéž zážitky, které budete při špičkové podívané zažívat. A to nejen o Vánocích.

\n\n

 

\n\n

\n

Další články