Meteostanice do každého počasí

Meteostanice do každého počasí

Než divoké husy svačinu odnesou a zimu přinesou, máme čas se připravit. Počasí neporučíme, ale můžeme jej pozorovat a něco se i přiučit. Meteostanice fungují celoročně a získáte detailní přehled v reálném čase.

\n\n

GoGEN ME 2930 je klasikou mezi meteostanicemi. Na barevném LCD displeji zjistíte, jaká je aktuální vnitřní teplota a vlhkost. Zároveň díky teplotnímu čidlu s dosahem až 50 metrů, budete mít přehled o teplotě a vlhkosti venkovní. Animace vás bude informovat o změnách počasí na nejbližší hodiny. 

\n\n

Meteostanice GoGEN ME 3236 a GoGEN ME 3257 jsou obě takovým zlatým středem. Odlišují se od klasických meteostanic svými funkcemi. Model ME 3236 měří barometrický tlak a ukazuje fáze Měsíce. Zatímco ME 3257 disponuje alarmem pro vnitřní a venkovní teplotu. Oba naopak umožňují použití až tří čidel. 

\n\n

To GoGEN ME 3900 je opravdovým králem mezi meteostanicemi. Navíc obsahuje dešťový senzor, měřiče rychlosti a směru větru a UV záření. Předpověď počasí budete mít neustále v kapse. Meteostanice totiž disponuje možností připojení k domácí Wi-Fi síti, kdy můžete mít vše přehledně v mobilní aplikaci.

\n\n

Ať už si zvolíte jakýkoliv ze zmíněných modelů, až do konce roku k nim získáte zdarma u Datart.cz bezdrátová sluchátka GoGEN TWS PAL. Ty potěší zejména svou výdrží až 12 hodin a zvukem s výraznými výškami, prokreslenými středy a silnými basy.
\nVše, co potřebujete udělat pro získání dárku, je bezplatná registrace nákupu na www.gogen.cz/darek-k-meteostanici/.

\n\n

 

\n\n
\n\n

 

\n

Další články