Radiožurnál Sport na DAB rádiích GoGEN

Radiožurnál Sport na DAB rádiích GoGEN

S pomalým návratem sportovních klání do běžného života si můžete naladit novou stanici Radiožurnál Sport. Nenaladíte jí na FM frekvenci, ale vysílá v digitální podobě, tedy v DAB+ vysílání nebo přes internet.

\n\n

Stanice zahájila své vysílání 21. května 2021 u příležitosti startu mistrovství světa v ledním hokeji. Vysílá denně od 6:00 do 24:00 a v nejbližších 12 měsících se můžete těšit na přenosy z letních i zimních olympijských her či mistrovství Evropy ve fotbale, vrátí se i legendární přímé přenosy utkání v pořadu S mikrofonem za fotbalem nebo hokejem. Zaujmou i rozhovory, při kterých do moderátorských křesel usednou samy sportovní hvězdy jako hokejista Martin Procházka, tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, vodní slalomář Vavřinec Hradilek nebo běžkyně na lyžích Kateřina Neumannová. Díky DAB+ se můžete rozloučit se šumem, chrčením a podobnými nepříjemnými zvuky a výpadky. Digitální příjem je čistý a neunikne vám žádný důležitý okamžik.

\n\n


\nČeský rozhlas - Radiožurnál Sport

\n\n

Přenosné DAB radiopřijímače GoGEN DAB 500 BT C a GoGEN DAB 300 N jsou společníci, kteří vám zpříjemní každodenní chvíle doma, na výletech, při rybaření či u letního táboráku. Na baterie hrají dlouho přes 10 hodin a nabijete je stejně jako mobilní telefon. Oba nabídnou příjem DAB+ i FM vysílání veřejnoprávních a komerčních stanic a model GoGEN DAB 500 BT C navíc přes Bluetooth připojení umí přehrávat hudbu z vašeho telefonu.

\n\n

\n\n

Český rozhlas signálem DAB+ pokrývá 95 % populace České republiky, takže si oblíbenou hudbu a zpravodajství poslechnete téměř kdekoliv. A když se vám zalíbí nějaká písnička stačí si zapamatovat informace z displeje, který uvádí informace nejen o přehrávané hudbě, ale může zobrazovat i sportovní výsledky či zpravodajství.

\n\n

 

\n

Další články