Nalaďte se na vítěznou vlnu

Nalaďte se na vítěznou vlnu

 Čtyři roky uplynuly jako voda a další zimní hry jsou tady. Televizi všude s sebou brát nemůžete, ale rádio ano! Tentokrát si můžete hry v Pekingu vychutnat ve špičkové kvalitě DAB+! Za tým GoGEN vybíráme tyto reprezentanty:

\n\n

1) GoGEN DAB 300 N

\n\n

\n\n

Horkým favoritem je přenosný radiopřijímač GoGEN DAB 300 N. Jako první získal certifikaci Českých Radiokomunikací pro příjem DAB+ signálu a sklízel chválu i u odborníků. Rádio zahrnuje i FM tuner. Díky 2000 mAh vestavěné baterii vydrží hrát až 15 hodin bez potřeby nabití. Se svou velikostí se stane výborným společníkem na cesty, chalupu či k rybaření.

\n\n

 

\n\n

 

\n\n

2) GoGEN DAB 500 BT C

\n\n

\n\n

 

\n\n

I když by se radiopřijímač GoGEN DAB 500 BT C mohl zdát jen jako vylepšený model s barevným LCD displejem, není tomu tak. Na displeji uvidíte například zprávy, dopravní informace či fotky moderátorů. Disponuje technologií Bluetooth 5.0, kdy můžete rádio využít jako bezdrátový reproduktor a přehrávat svou oblíbenou muziku třeba z mobilního telefonu.

\n\n

 

\n\n

 

\n\n

3) GoGEN DAB 700 BT

\n\n

\n\n

 

\n\n

Pokud víte, že nikam nevyrazíte a že si chcete vychutnat sportovní zápolení z pohodlí domova, je tu pro vás stolní rádio GoGEN DAB 700 BT. Rovněž disponuje technologií Bluetooth 5.0. Zahrnuje funkci budíku a sluchátkový výstup. Navíc se můžete těšit na USB nabíjecí port, kterým dobijete baterii nejen mobilním zařízením.

\n\n

 

\n\n

 

\n\n

Nezapomeňte se vítězně naladit! Hry v Pekingu oficiálně začnou zahajovacím ceremoniálem 4. února 2022 v 13:00.

\n\n

\n\n

 

\n

Další články