Osobní rádce na počasí

Osobní rádce na počasí

Také by se vám občas hodilo umět předvídat počasí? Jen si to představte! Už by vás nikdy nepřekvapil neočekávaný déšť ani příliš vysoké teploty. Díky domácím meteostanicím GoGEN si to ale nemusíte jen představovat – informují vás totiž (nejen) o aktuálním počasí. 

Jak vybrat meteostanici?

Pokud přemýšlíte nad tím, že si pořídíte svou domácí meteostanici, měli byste si nejprve rozmyslet, o jakých údajích chcete mít přehled. Některé totiž zobrazují mnohem více než teplotu, vlhkost a tlak. Ačkoliv jsou tyto tři hodnoty nejdůležitější, můžete z některých displejů vyčíst také hodnoty UV záření, měsíční fáze nebo množství srážek. Pokud tedy nepotřebujete nic navíc, vystačíte si s klasickými modely. Pro ty náročnější ale máme i bohatě vybavené, profesionální meteostanice. Tak se pojďme podívat, jaké typy v nabídce GoGEN najdete.

Bezdrátové meteostanice

Bezdrátová připojení jsou už v dnešní době standardem. Proto se i naše meteostanice propojují s venkovními čidly na dálku bez nutnosti využití nevzhledných a nepraktických kabelů. Díky tomu se vám otevírá spoustu možností, jak meteostanice s čidlem rozmístit.

Meteostanice do každé domácnosti

Pokud chcete být v obraze, jsou pro vás meteostanice GoGEN jako stvořené. Na barevných LCD displejích vám zobrazí stručný přehled aktuálních povětrnostních podmínek, jako je vnitřní i venkovní teplota a vlhkost. Ale můžete si nechat zobrazit také animovanou předpověď. Můžete zvolit klasiku v podobě modelu GoGEN ME 2930. Nebo jděte zlatou střední cestou s vybavenějšími modely GoGEN ME 3236 a GoGEN ME 3257.

SMART meteostanice pro milovníky chytrých vychytávek

Fanoušci technologií budou nadšení z meteorologické stanice GoGEN ME 3565, která skvěle zapadne do jakékoliv chytré domácnosti. Přes domácí Wi-Fi síť ji jednoduše spárujete s mobilní aplikací TUYA, takže můžete mít přehled, ať už budete doma, nebo na cestách. 

Profesionální meteostanice pro náročnější

Pro opravdové nadšence máme domácí meteorologickou stanici GoGEN ME 3900. Ta je vybavena možností připojení přes Wi-Fi a speciálními senzory, takže kromě běžných hodnot naměří také množství srážek nebo UV záření a zmapuje i směr a rychlost větru. Může tak být užitečná nejen pro to, abyste věděli, jak se obléct, ale poslouží vám skvěle i pokud se chystáte pěstovat si třeba vlastní ovoce či zeleninu. 


Ať už se rozhodnete jakkoliv, do konce března 2024 můžete navíc získat bezdrátový radiopřijímač GoGEN s DAB+ jako dárek k nákupu jakékoliv meteostanice GoGEN. Stačí pouze zdarma zaregistrovat nákup na www.gogen.cz/darek-k-meteostanici/.

 

Další články