Nejlepší stolní DAB+ rádia

Nejlepší stolní DAB+ rádia

 Stolní rádio rozhodně nevyšlo z módy. Právě naopak, nepřizpůsobuje se pouze vzhledově, ale už i technicky. Signál DAB+ rádií GoGEN pokrývá až 95 % populace ČR. Hlavní výhodou pro posluchače digitálního rádia je dokonale čistý zvuk bez zkreslení, šumu, chrčení a praskání při horším příjmu.

\n\n

 Ideální společník do kuchyně

\n\n

 Kuchyňské rádio GoGEN DAB 600 si nejspíše zamilujete. Poslouchat stanice můžete z DAB+ i FM pásma. U obou tunerů je možné naladit a uložit až 30 předvoleb. Pokud preferujete vlastní hudbu, oceníte Bluetooth, kterým propojíte rádio a svůj mobilní telefon. Rádio zahrnuje typickou funkci tzv. minutku. Součástí nastavení je i budík. Navíc rádio snadno namontujete na spodní část kuchyňské skříňky, takže vám nebude při vaření nijak překážet.

\n\n

\n\n

 Ranní ptáče dál doskáče

\n\n

 Moderní stolní radiopřijímač GoGEN DAB 800 BTC je vhodný pro každého, kdo čeká od rádia něco víc. Disponuje příjmem signálu z pásem DAB+ a FM. Propojit se můžete pomocí Bluetooth, a tak si užít poslech své oblíbené muziky. Pro ničím nerušený poslech je součástí sluchátkový výstup. Samozřejmostí je budík s nastavením dvou, na sobě nezávislých, časů buzení. Těšit se můžete i na funkci SLEEP neboli možnost automatického vypnutí.

\n\n

\n\n

 Pohodové chvíle s nejbližšími

\n\n

 Krásné chvíle si můžete dopřát se stolním rádiem GoGEN DAB 700 BTC. Bude vyjímat nejen v ložnici, ale i v obývacím pokoji, kde tráví čas celá rodina. Ladit a ukládat stanice můžete na DAB+ a FM pásmu. Se zařízením se můžete propojit jak pomocí Bluetooth, tak i AUX vstupem. Budík a sluchátkový výstup jsou samozřejmostí.

\n\n

\n\n

 

\n

Další články