Koloběžka pro všechny

Koloběžka pro všechny

Procházky v přírodě, návštěvy hradů a zámků nebo den strávený v aquaparku. Všechno zní jako typický plán pro víkend. Proč ale nezkusit něco nového? Že jsou koloběžky pro malé děti? Zdání může klamat. Z klasické koloběžky se totiž stala elektrokoloběžka a ta rozhodně není jen pro děti. Rodinný výlet na elektrokoloběžkách si zamilují i dospělí. GoGEN má totiž koloběžku pro každého člena rodiny.

\n\n

Pro tátu je připravena koloběžka GoGEN Voyager PRO S701, kterou nemusí využívat pouze pro rodinná dobrodružství, ale třeba i na cestu do práce, kdy se vyhne zdlouhavému čekání v dopravních zácpách. Disponuje motorem o výkonu 350 W a dojezdem až 35 km. Maminky potěší GoGEN Voyager S501 v módních barevných variantách. Elektrokoloběžka bude její ideální společnicí na cesty do obchodu i na odpolední kávičku za kamarádkami. Obsahuje technologii rekuperace, kdy se energie vzniklá při brždění ukládá do baterie, a navyšuje tak dojezd. Dospělí si jízdu brzy oblíbí a určitě ocení prodlouženou pětiletou záruku na motor.

\n\n

Myslíme i na děti. Elektrokoloběžka GoGEN Voyager Lite S201 je svojí menší velikostí a nižší hmotností určena dětem od 7 let a dosahuje maximální rychlosti 23 km/h. Doba plného nabití se pohybuje od 3,5 do 4,5 hodiny, takže je skvěle připravena na každodenní zážitky.

\n\n

Všechny koloběžky disponují anti-defekt pneumatikami. Nemusíte se tak obávat najetí na ostřejší předmět. Bezpečnost podporuje i LED osvětlení. Všechny elektrokoloběžky mají navíc boční podsvícení stupátek. Součástí je i posezónní servisní prohlídka, abyste měli jistotu cestování na další rok. Výhod elektrokoloběžek je však mnohem víc. Jsou šetrnější k přírodě, snadno přenosné a v neposlední řadě uděláte i něco pro své tělo. I když se zdá, že pouze stojíte, musíte při jízdě udržovat rovnováhu. A právě při ní zpevňujete své svaly, které tím posilujete.

\n\n

Nasaďte helmu, je čas vyrazit!

\n\n

\n

Další články