Co s sebou vzít na hory?

Co s sebou vzít na hory?

 Nový rok je v plném proudu a přichází sezóna lyžování. Asi vám nemusíme říkat, že teplé oblečení je základní výbavou. Přestože na svahu strávíte větší část dne, vždy vám ráno a zejména večer zbyde dostatek času na to, abyste se odrelaxovali a zabavili. A s tím vám dokážeme pomoci!

\n\n

1) Reproduktor FUNBEE má pro zábavu uděláno

\n\n

 Pro večerní hudebně naladěnou pohodu je reproduktor GoGEN BS 420 FUNBEE jako stvořený. Ohromí nadstandardní výbavou. Líbil se i odborníkům z časopisu Stereo&Video, přečíst si o tom můžete zde.

\n\n

2) Sluchátka GoGEN TWS Buddy pro klidné večery

\n\n

 Pokud chcete zvolit večerní relax a uzavřít se do své bubliny, jsou tu pro vás sluchátka GoGEN TWS Buddy. A pokud jste zapáleným sportovcem, kvalitní poslech si můžete dopřát i v posilovně, protože bezdrátová sluchátka disponují stupněm krytí IPX5, takže je ani pot nezastaví.

\n\n

3) Maxipes Fík chce jet taky!

\n\n

 Jestli jedete na zimní dovolenou s malými ratolestmi, tak pro ně Fík připravil několik technologických vymožeností. Jednou z nich je Fíkův CD přehrávač MAXI karaoke s kabelovým mikrofonem, a to ve dvou barevných variantách. Pokud potřebujete něco v praktičtější velikosti, Fíkovy MAXI hry jsou ideální varianta, kde si můžete zahrát až 200 arkádových her. Pokud však chcete zvolit něco kreativnějšího, omrkněte kreslicí tabulku s 8,5" displejem. Celý dostupný sortiment od Maxipsa Fíka si můžete prohlédnout zde.

\n\n

 A nezapomeňte samozřejmě na lyže či snowboard. I když jízda na bobech taky nikdy neomrzí.

\n\n

\n

Další články