Vezeme velkou elektro novinu!

Vezeme velkou elektro novinu!

Stále častěji je možné na ulicích, cyklostezkách nebo cestách vídat elektrokoloběžky. Právě elektrické koloběžky se staly novým způsobem dopravy a velkým trendem poslední doby. Je poměrně snadné se na nich dostat do práce, stačí jen nastoupit, stisknout tlačítko a koloběžka se rozjede. Kromě dopravy do práce koloběžky nabízí spoustu další zábavy.

\n\n

\n\n

Mezi jednu z hlavních výhod elektrických koloběžek, kterou majitelé zaručeně ocení, patří dlouhý dojezd. Koloběžka je schopná na jedno nabití ujet až 25 km při rychlosti maximálně 25 km/h. Dojezd koloběžky je dán hmotností jezdce a profilem jeho jízdy. Pohodlnější pocit z jízdy zajistí tempomat, který se automaticky po 5 sekundách při stálé rychlosti zapne. Také není potřeba řešit dopravní zácpy nebo problémy s parkováním. Koloběžku jednoduše během chviličky složíte a můžete si ji vzít s sebou do kanceláře, restaurace nebo i do dopravního prostředku a díky stojánku je možné ji kdekoliv postavit. Konektor pro nabíjení je umístěn na řídítkách, takže pro zapojení nabíječky není nutné absolvovat akrobatické cvičení. Plná baterie je k další projížďce připravena za cca 6 hodin.

\n\n

\n\n

\n\n

Pořád ještě váháte, zda si pořídit koloběžku? Všechny modely nabízí podsvícené stupátko, LED světlo v přední části a červené světlo na blatníku. O pohodlnou jízdu se postarají anti-defekt pneumatiky, které se nevyfouknou ani po najetí na ostrý předmět na silnici nebo ostrý obrubník. Na multifunkčním displeji naleznete informace o stavu baterie, rychlosti jízdy, zapnutých světlech, tempomatu nebo jízdním módu. Přední elektronická a zadní kotoučová brzda se postará o maximální bezpečnost a větší komfort zajistí zadní odpružení.

\n\n

\n\n

\n\n

GOGEN VOYAGER koloběžky lze zakoupit ve třech barevných provedeních s různou kombinací barevného podsvícení. Zvolíte bílou variantu hodící se ke každé příležitosti? Nebo si vyberete módní a nepřehlédnutelnou červenou variantu, která ozvláštní outfit nejen ženy, ale i muže? Pokud se nerozhodnete ani pro jednu ze zmíněných možností, bude pro vás vhodná černá barva, která je vždy elegantní. Je jen na vás, kterou si vyberete.

\n\n

\n\n

Tak co, už máte svého favorita na novou elektrokoloběžku?

\n

Další články