Reproduktory GoGEN jsou připraveny na zimu

Reproduktory GoGEN jsou připraveny na zimu

To, že hudba je spjata hlavně s létem, je už pasé. Zima je jako stvořená pro zábavu, přeci jen se blíží vánoční svátky a Silvestr, plesová sezóna nebo dovolená na horách. Reproduktory vytvoří skvělý zvukový podkres při sledování filmu nebo naopak rozjedou party naplno. Tři králové přijdou sice až v lednu, prozatím vám však přinášíme tři krále mezi repráky.

\n\n

GoGEN BS 420 FUNBEE je momentální kometou mezi repráky, nedávno jsme i psali, že ohromil i odborníky ze Stereo&Video (přečíst si o tom můžete zde). FUNBEE už dle názvu nezkazí žádnou zábavu. Výkonný reproduktor se snadno vejde do batohu a party na horách může začít. Navíc oslní svou výdrží baterie až na deset hodin. Využij bezdrátový reproduktor s Bluetooth a propoj ho se svým telefonem, notebookem či televizí.

\n\n

GoGEN BPS 340 ORBEE je naopak výkonným parťákem na cesty. Už díky svému praktickému úchytu je velmi mobilním zařízením. Disponuje výkonem
\n2 x 20 W a má vstupy pro USB disky a MicroSD karty. Nejlepší však je, že vydrží až 15 hodin, stane se tak vašim hudebním průvodcem po celý den.

\n\n

A o GoGEN BPS 636 SMILEE jste nejspíše slyšeli. Jedná se o vyhlášeného krále parketu. Součástí reproduktoru je i mikrofon, abyste se mohli pořádně odvázat. Při poslechu si navíc můžete přes USB port dobít mobilní telefon. A pokud chystáte velký mejdan, pořiďte si repráky SMILEE dva a využijte funkci TWS, kdy zařízení spárujete a zajistíte si jedinečný hudební zážitek.

\n\n
\n\n

 

\n

Další články