Buďte o krok napřed před počasím

Buďte o krok napřed před počasím

Meteostanice se v posledních letech stávají nedílnou součástí mnoha moderních domácností. Nenechte se ale zmást, nejedná se pouze o vymoženost pro technologické nadšence, ale spíše o praktického rádce, který vám pomůže při plánování každodenních aktivit – jak totiž praví jedno moudré přísloví, kdo je připraven, není překvapen, a v tomto případě to platí dvojnásob! 

Snadný přístup k aktuálním informacím

V posledních letech jsou u nás teplotní výkyvy skoro na denním pořádku. Aprílové počasí už o sobě dává vědět i mimo duben a právě proto je možné, že se nová meteostanice stane oblíbeným členem vaší domácnosti. Nemusíte totiž sledovat internet nebo televizi, a přesto můžete mít přehled o aktuálním počasí. Nespoléhejte se jen na pohled z okna. Dříve než překročíte práh domu, zkontrolujte meteostanici a už vás nepřekvapí vítr, sníh, déšť ani příliš vysoké teploty. 

Spolehněte se na nejpřesnější předpověď 

Teploměr za oknem je sice fajn, ale díky domácí meteostanici můžete sledovat přesnou venkovní teplotu a vlhkost třeba z vašeho obývacího pokoje. Nebudete závislí na meteorologických předpovědích, které se často mohou lišit od skutečnosti, a můžete se spolehnout na věrnější údaje. Meteostanice GoGEN jsou totiž přesnější než rosničky, protože sbírají data přímo z vaší lokality. K vám se pak dostanou konkrétní informace platné pro váš region. 

Multifunkční zařízení zvané meteostanice

Co všechno bude nový přírůstek do domácnosti umět, záleží na vašem výběru. Téměř všechny vám ale kromě teploty a vlhkosti také zobrazí čas a datum. Některé mají funkci budíku, jiné zase disponují pokročilými senzory, které dokážou zmapovat rychlost a směr větru nebo změřit UV záření či dešťové srážky. Mnoho z nich také umí hlásit předpověď pomocí animací. Některé modely, jako například meteorologická stanice GoGEN ME3900, jsou dokonce vybaveny možností připojení k WiFi síti, díky které můžete aktuální počasí sledovat pohodlně i v mobilní aplikaci a být v obraze, ať už budete kdekoliv. 

Vyberte si tu pravou

V naší nabídce najdete například bezdrátovou meteostanici. Samozřejmostí je také chytrá meteostanice, ale máme i jednodušší modely. Pokud tedy nechcete být závislí na obecných předpovědích počasí, meteostanice GoGEN vám budou k službám. 


Ať už si vyberete jakkoliv,  ke všem meteostanicím GoGEN můžete do 31. března 2024 zdarma získat bezdrátový radiopřijímač GoGEN s DAB+. Stačí se jen bezplatně zaregistrovat na www.gogen.cz/darek-k-meteostanici/.

Další články