5 důvodů, proč si pořídit bezdrátová sluchátka

5 důvodů, proč si pořídit bezdrátová sluchátka

 Době drátové již odmotalo. Poslední roky všechen úspěch sklízí bezdrátová sluchátka a my jsme velmi rádi, že ani GoGEN nezůstal pozadu. Momentálně nabízíme 12 modelů v různých barevných kombinacích. A i když víme, že drátová sluchátka jsou pro někoho srdcová záležitost, přečtěte si pět důvodů, proč byste měli dát šanci bezdrátovým sluchátkám GoGEN.

\n\n

1) Konec rozmotávání drátů

\n\n

 Nejviditelnější výhodou sluchátek je, že už se nebudete muset trápit s neustále zamotanými dráty od sluchátek. Někdy to dokáže zabrat nemálo minut. Navíc drát není tak obtížné nechtěně poškodit, a tak sluchátka nadobro odepsat.

\n\n

2) Výdrž po celý den

\n\n

 Tohle je celkem běžný argument milovníků drátů. Sluchátka se vybijou, nefungují nonstop. Ano, je to tak, to lidstvo asi nikdy nezmění, ale telefon, ze kterého si hudbu nejčastěji přehráváte, taky nedisponuje neomezenou baterií. Například bezdrátová sluchátka přes hlavu GoGEN HBTM 43 vydrží až 31 hodin a nabijí se za 3 hodiny. Rekordmanem mezi peckovými sluchátky drží GoGEN TWS Buddy, které vás budou bavit až 8 hodin + 25 hodin s nabíjecím pouzdrem.

\n\n

3) Skvělý fitness parťák

\n\n

 Sluchátkům vůbec nevadí, když se zapotíte. Většina z nich disponuje odolností IPX5, která ochrání před potem i deštěm. Budeme se opakovat, ale kabel od drátových sluchátek by vám opravdu jen a jen překážel.

\n\n

4) Horší zvuk? Kdepak...

\n\n

 Ačkoliv by se mohlo zdát, že zvuk z bezdrátových sluchátek je méně kvalitní než "po drátě", není tomu tak. TWS sluchátka nekonkurují profesionálním herním sluchátkám. Jsou vytvořena na cesty, pro sport či jiné aktivity, kde s sebou tahat kabel nemůžete. Nejlépe uděláte, když si sami vyzkoušíte sportovat s bezdrátovými i drátovými sluchátky. Uvidíte, že rozdíl ve zvuku nebude nijak znatelný.

\n\n

5) Hands-free

\n\n

 Hands-free bylo dříve běžné jen v automobilech, nyní je i součástí bezdrátových sluchátek. GoGEN sluchátka jdou s telefonováním ruku v ruce. Dotykem sluchátka hovory přijímáte i ukončujete. Stejně tak to funguje i s přepínáním hudby. Můžete tak mobilní telefon nechat v bezpečí kapsy či tašky.

\n\n

\n\n

\n\n

 

\n

Další články