Jakou technologickou vychytávkou potěšit prarodiče?

Jakou technologickou vychytávkou potěšit prarodiče?

Generace moudrosti není jen skupinou babiček a dědečků, kteří se věnují pletení a četbě knih. Mnohdy nás překvapí, jak jsou technologicky zdatní, a proto je třeba jim dopřát zařízení, jež jim zvýší komfort a rozzáří jejich domácnost.

\n\n

Na fotografiích je unikátní to, že zachytí okamžik, který je navždy pryč a nelze jej opakovat. Digitální fotky mají tu výhodu, že nevyblednou a lépe se dohledávají v případě ztráty. S fotorámečkem GoGEN FRAME 20 budete mít nejbližší stále na očích. Vestavěná paměť o 4,7 GB a vstup pro Micro SD kartu zajistí, že o prostor pro velké množství fotek nebude obav. A pokud poctíte starší příbuzné svou návštěvou, nemusíte jim ukazovat zážitky na malém displeji telefonu, ale využít aplikace Frameo a pomocí Wi-Fi připojení fotografie promítnout na dotykovém displeji rámečku.

\n\n

\n\n

Někdo by se mohl ptát, nač potřebují lidé meteostanici, když mají televizi, internet a noviny. Odpověď je naprosto jednoduchá. Díky meteostanici budete mít informace aktualizované přímo na vaši lokaci v reálném čase. Počasí je nevyzpytatelné. Může svítit slunce, i když předpověď hovořila o tom, že v kraji bude pršet. Proto není od věci mít meteostanici po ruce.

\n\n

Rádio je nejspíše nejstarším technologickým společníkem, kteří prarodiče pamatují. I když již ušel dlouhou cestu, stále vysílá pravidelné zpravodajství, skvělou hudbu a nabízí rozhlasové soutěže. Momentálně si můžete poslechnout nespočet stanic v kvalitě DAB+. Pro příjemný poslech jsou jako stvořená DAB rádia. Jejich signál pokrývá až 95 % populace ČR. Zvuk tak potěší i ty nejnáročnější posluchače. A pro zdatnější je ideální GoGEN DAB 500BTC, neboť zahrnuje i bezdrátové připojení Bluetooth.

\n\n

Nechť zvolíte jako dárek pro prarodiče jakékoliv z těchto zařízení, budou neustále v centru dění.

\n\n

\n

Další články