Hudební nálož nejen na cesty

Hudební nálož nejen na cesty

 Jarní prázdniny jsou už tady, a proto by nebylo neobvyklé, kdybyste chtěli někam vyrazit. Hudba sbalená na cesty je nejlepším lékem na špatnou náladu. S repráky GoGEN si navíc sami můžete předepsat, jak velkou nálož této hudební medicíny budete potřebovat.

\n\n

 Hudební bomba do kapsy

\n\n

 Přenosný reproduktor GoGEN BS 280B miluje rčení, že nemáme soudit knihu podle obalu. Sám totiž disponuje praktickou velikostí a svým zvukem o výkonu 10 W ohromí. Největší peckou však jsou výdrž baterie 22 hodin a odolnost proti vodě IPX7. Aby toho nebylo málo, tak vám přehraje oblíbenou hudbu z vašeho telefonu, a to díky technologii Bluetooth. A když vás při poslechu někdo vyruší telefonním hovorem, je tu handsfree.

\n\n

 Domácí večírky povoleny

\n\n

 Přenosný reproduktor GoGEN FUNBEE BS 420B už podle názvu nezkazí žádnou zábavu. Je ideální společníkem pro domácí mejdany, ale i víkendové výlety s přáteli. Jedná se o reprák, který prošel drobnohledem odborníků časopisu Stereo&Video a vysloužil si vynikající hodnocení. Co nás ale těší nejvíce, je to, že disponuje USB portem, takže přehraje hudbu z flash disku. Pokud ale patříte mezi starou školu a rádi si poslechnete i mluvené slovo, tak si pro vás Funbee připravil FM tuner, abyste si naladili oblíbené rádiové stanice.

\n\n

 Pořádná zimní party

\n\n

 To party reproduktor GoGEN SMILEE BPS 636 má snad vše, co si můžeme přát. USB vstup pro flash disky, USB výstup pro nabíjení zařízení či technologii Bluetooth. Dále můžete využít dvou vstupů pro mikrofony nebo přehrávat stanice z FM rádia s možností uložení až 30 předvoleb. A jelikož správná zimní party trvá až dlouho do noci, připravil si Smilee světelné LED efekty. A pokud chystáte opravdu velkou akci, pořiďte si reprák Smilee hned dvakrát, abyste využili funkci TWS a reproduktory navzájem spárovali. No a samozřejmě reproduktor ormkli i odborníci, kteří jej dva roky za sebou zvolili výrobkem roku!

\n\n

\n\n

 

\n

Další články