Příjemné chvíle s DAB rádiem

Příjemné chvíle s DAB rádiem

\n\n

 Pravidelné zpravodajství, poslech oblíbené hudby či menší adrenalin při poslechových soutěžích. To jsou aktivity spojené s rádiem. A co teprve, když máte DAB+ rádio? Program rádiových stanic to sice nezmění, naopak si maximálně zpříjemníte poslech. Jejich signál pokrývá až 95 % populace ČR. Hlavní výhodou pro posluchače digitálního rádia je dokonale čistý zvuk bez zkreslení, šumu, chrčení a praskání při horším příjmu.

\n\n

 Nejvíce jsme pyšní na přenosný radiopřijímač GoGEN DAB 300 N. Jako první získal certifikaci Českých Radiokomunikací pro příjem DAB+ signálu a sklízel chválu i u odborníků. Rádio zahrnuje i FM tuner. Díky 2000 mAh vestavěné baterii vydrží hrát až 15 hodin bez potřeby nabití. Se svou velikostí se stane výborným společníkem na cesty, chalupu či k rybaření.

\n\n

 I když by se radiopřijímač GoGEN DAB 500 BT C mohl zdát jen jako vylepšený model s barevným LCD displejem, tak má několik vlastností navíc. Na displeji uvidíte například zprávy, dopravní informace či fotky moderátorů. Disponuje technologií Bluetooth 5.0, kdy můžete rádio využít jako bezdrátový reproduktor a přehrávat svou oblíbenou muziku třeba z mobilního telefonu.

\n\n

 GoGEN DAB 700 BT a GoGEN DAB 620 BT jsou stolní rádia, která taktéž disponují technologií Bluetooth 5.0. Obě zahrnují funkci budíku a sluchátkový výstup. U modelu GoGEN DAB 700 se můžete navíc těšit na USB nabíjecí port, kterým dobijete baterii vašim nejen mobilním zařízením.

\n\n

 Vánoce se neodkladně blíží a s DAB rádiem GoGEN pod stromečkem nešlápnete vedle. Všechny modely v dostupných barvách naleznete zde.

\n\n

\n\n

\n

Další články