Podzim na elektrokoloběžce

Podzim na elektrokoloběžce

Podzim je v plném proudu a jízda na elektrokoloběžce dostává úplně nový rozměr. Kdo by se nechtěl kochat padajícím listím, krásně zbarvenými stromy nebo se po cestě zastavit na něco dobrého. Zní to jako ideální rodinný výlet. Máme totiž elektrokoloběžku pro každého!

\n\n

Dospěláky ohromí elektrokoloběžka GoGEN Voyager PRO S701, kterou nemusí využívat pouze pro rodinná dobrodružství, ale třeba i na cestu do práce, do obchodu či na odpolední kávičku za přáteli. Dlouhé cesty, žádný problém! Disponuje totiž výkonným 350W motorem a dojezdem až 35 km. Elektrokoloběžka jde s dobou, a proto je připravena aplikace UNI SCOOTER, aby bylo vše přehledně v mobilním telefonu.

\n\n

Pro děti je elektrokoloběžka GoGEN Voyager Lite S201 ideální svou menší velikostí a nižší hmotností. Dosahuje rychlosti až 23 km/h a doba plného nabití se pohybuje od 3,5 do 4,5 hodiny, takže je skvěle připravena na každodenní zážitky. Navíc je k dispozici ve třech barevných variantách.

\n\n

Všechny elektrokoloběžky jsou šetrné k životnímu prostředí a disponují anti-defekt pneumatikami. Bezpečnost podporuje i LED osvětlení a boční podsvícení stupátek. Součástí je i posezónní servisní prohlídka, abyste měli jistotu cestování na další rok.

\n\n

A pokud vám připadá, že už toho letos moc nenajezdíte, můžete elektrokoloběžkou někoho potěšit a nadělit mu jedinečný dárek pod stromeček. Zajistíte tak někomu nejen radost, ale i plány na nový rok.

\n\n

\n

Další články