Zažijte radost z jízdy a vyberte si tu pravou elektrokoloběžku

Zažijte radost z jízdy a vyberte si tu pravou elektrokoloběžku

První teplé dny už dorazily a s nimi přichází touha vychutnat si každou chvíli na sluníčku. Tak vyražte ven! Kromě tradiční cyklistiky či dlouhých procházek zařaďte do vašich aktivit i výlety na elektrokoloběžkách, které vám umožní užít si nová dobrodružství. Připravte se, bude to jízda!

Dobrodružství na dvou kolech

Po studených, šedých měsících se příroda zase začíná probouzet a vzkvétat, sluneční paprsky už mají pořádnou sílu, nebe je bez jediného mráčku. Kdo by tedy nechtěl trávit čas na čerstvém vzduchu? Objevte i vy něco nového a zažijte adrenalin na dvou kolech. S elektrokoloběžkami GoGEN se můžete vydat do školy, do práce nebo třeba na parádní výlet s přáteli či rodinou a užít si při tom spoustu zábavy. Máme pro vás malého průvodce, který vám pomůže vybrat tu pravou.

Elektrokoloběžky vhodné i pro začátečníky

Chtěli byste si vyzkoušet, jakéto je mít vítr ve vlasech? Pokud vás láká pořídit si elektrokoloběžku, je ideální čas na testovací jízdu! Kdy jindy přece začít než teď? Představte si ten pocit svobody, kdy se budete bez námahy proplétat uličkami města, objevíte nové cesty, které jste dosud neznali a každý kopec se stane dosažitelnou výzvou. Nezáleží na tom, kolik vám je let, dobrodružství je přece pro každého – elektrokoloběžky GoGEN vám k němu otevřou dveře. 

GoGEN VOYAGER LITE S201

Odlehčený model LITE S201 bude ideální pro všechny menší jezdce. Díky své nízké hmotnosti a maximální rychlosti 23 km/h se na ni mohou pohodlně a bezpečně povozit děti od 7 let. Anti-defekt pneumatiky zajistí jistotu při najetí na ostřejší předmět. Její nepřehlédnutelné stupátko s LED podsvícením si zamilují nejen děti, ale i rodiče, protože se jedná o elegantní bezpečnostní prvek. A kromě toho, že je praktická, oslní také svým stylovým provedením. K dostání je ve třech barevných variantách, takže sivybere každý! Součástí je i posezónní servisní prohlídka, abyste mohli klidně cestovat i následující rok.

GoGEN VOYAGER NEO S 601B

Váží pouze 14 kg a je skladná, vejde pod kancelářský stůl nebo do kufru vašeho automobilu. Může vám tedy dělat společnost ve víru města, ale i při nedělním rodinném výletu do přírody. Tempomat se zase postará o maximální pohodlí. Vestavěný akumulátor se systémem rekuperace umožní dojezd až 25 km na jedno nabití, abyste si mohli užívat celodenní zážitky s čistou hlavou. A aby toho nebylo málo, pro ještě větší radost z nového vozítka, získáte ke všem koloběžkám GoGEN prodlouženou záruku 5 let na jejich motor. 

Zlatý střed, který nadchne

Nejste úplní začátečníci, ale ani byste se nezařadili mezi „nejzkušenější piráty silnic“? Pak pro vás bude ideální zvolit zlatou střední cestu. Tyto elektrokoloběžky mají skvělý výkon, a nabízí třeba i možnost propojení s mobilní aplikací. Seznamte se s modely, které vám padnou do oka.

GoGEN VOYAGER ENERGY S611

Tento model je ideální pro jezdce, kteří hledají spolehlivý a výkonný dopravní prostředek pro každodenní použití v městském prostředí i mimo něj. Ať už vyrazíte za rodinným dobrodružstvím, nebo pojedete sólo, k dispozici vám bude výkonný 500W motor s dojezdem až 30 km. Stejně jako ostatní elektrokoloběžky GoGEN, i tato ctí pravidlo „bezpečnost především“, proto je koloběžka vybavena zadní kotoučovou brzdou, která umožní pohodlné a bezpečné zastavení. 

GoGEN VOYAGER GT S901

Pokud plánujete dlouhé cesty, nebo budete chtít elektrokoloběžku dobíjet co nejméně, může vám dělat společnost  právě tento model. Až 60km dojezd a tři jízdní režimy (rychlý, pomalý a chůze) vám umožní pohybovat se bezstarostně a pohodlně i při dlouhých trasách. To mají na starost i nafukovací 10" kola s předním odpružením, díky kterým neucítíte každý kámen, ale jízda bude hladce plynout.

Pro ostřílené jezdce

Při výběru také myslete na to, že si zasloužíte to nejlepší! Někdy je zkrátka potřeba se trochu rozmazlovat a dopřát si TOP variantu. Jestli si chcete udělat velkou radost, tyto modely patří mezi nejlepší elektrokoloběžky na trhu a věříme, že si získají srdce i těch nejnáročnějších jezdců. 

GoGEN VOYAGER POWER S911 černá 

Jestliže už za sebou máte několik set kilometrů, dáte nám zapravdu, že nejdůležitější parametr představuje komfort. Tato elektrokoloběžka je vybavena tak, abyste si pohodlně užili každou cestu. Dojezd až 65 km, maximální rychlost 40 km/h, výkon motoru 550 W, nafukovací pneumatiky a tempomat se postarají o fantastický zážitek z každé jízdy.

GoGEN VOYAGER MAX RANGE S911 

Pokud by existoval titul pro královny koloběžek, obdržela by jej právě tato. Uchvátí vás svými 550 W, díky nimž hravě zdoláte každý kopec. Nadstandardní 75km dojezd si zamilujete nejen při dlouhých trasách. A do své vyladěné výbavy dostala nosnost až 120 kg, tři jízdní režimy nebo třeba trojici LED světel. 

Vyberte tu pravou

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv elektrokoloběžku GoGEN, rozhodně neuděláte chybu. Nakupte do 30. června vybranou elektrokoloběžku GoGEN a získejte bezdrátový reproduktor jako dárek. K modelům elektrokoloběžek s motorem o výkonu 500 W a více získáte výkonný party reproduktor GoGEN BPS 636 SMILEE. K ostatním modelům elektrokoloběžek získáte přenosný reproduktor GoGEN BPS 330 COMICS.

Související příspěvky